Kort info om prosjektene.

Mer info på bildesidene og forsiden.

Les mer om meg på min hjemmeside.
http://www.madmag77.com

Desember 07: Etter å ha rundet 550 000km tok automaten på 740'n kvelden. Jeg valgte å kjøpe ny bil, men denne gangen ville jeg ha en nyere bil, og allerhelst en 900serie. Som jeg ønsket, ble det en Volvo 940 med B230FB (131hk), ABS, AC. Denne skal etterhvert få turbomotor og ny girkasse.
Mars-Mai 07: Desverre så svikta instrumentene i 740'n , og siden jeg ikke fikk tak i nye sånn umiddelbart så kjøpte jeg meg enda en 740, denne gangen en 2år eldre stasjonsvogn, med forgasserturbo motor. Denne hadde jeg bare en mnd, mens jeg lette opp og fikk ordnet deler til den gamle 740'n.
Februar 06: Jeg har fortsatt volvo-interesse, men da bilen var på EU godkjenning var resultatet nedslående. Den hadde nok kommet igjennom, men da måtte det gjøres en del rustarbeid og slikt. Så jeg valgte å bytte den ut i en nyere bil, og nå var jeg på jakt etter en Volvo 240/740, jeg var mest interessert i 740. Etter mye leting på Finn.no og Autodb fant jeg en blå 740GL 88modell, med galvanisert karosseri og injection motor. Og etter litt om og men ble det nå min første bil, som jeg har hatt på veien med skilter. Jeg har mange planer for bilen. Mer info kommer etter hvert på forsiden.
Sommeren 05: Hva som til slutt fikk meg til å kjøpe en Volvo 240 vet jeg ikke. Men mange i familien har hatt Volvo igjennom tidene, faren min hadde en 240GL 1987modell. Det er nok egentlig minnene om den som fikk meg inn på retningen Volvo. Grunnen til at jeg da valgte Volvo 240 serien er det at de er billigere enn 700/900 serien, og ikke fullt så gamle som 100 serien. Jeg hadde lyst på en bakhjulstrekk volvo med større motor. Og da var det de valgene jeg hadde.
Jeg startet tidlig å se etter interessante biler på www.autodb.no, www.zett.no og andre søkemotorer. Jeg søkte i Vestfold, Buskerud og Telemark. Jeg fant heldigvis de mest interessante bilene i Vestfold. Deretter prøvde jeg å begrense til 3biler. Jeg kom tilslutt til 2 biler. En 1983mod 240GL som sto i Høyjord, Andebu og en 1984mod 240GL som sto i Tønsberg. Jeg fikk med naboen, som har jobbet på Volvo før, om å bli med opp for å se på bilen i Andebu, som jeg hadde bestemt meg for at var mest interessant. Denne var i god stand, spesiellt når man tenker på at prisen var 5000,-
Denne bilen var riktig nok ikke registrert, og det var litt rust, men det var ikke så mye at det gjorde noe, da det var en av grunnene til at jeg kjøpte bil så tidlig, jeg vil nemlig ha noe å jobbe på etter Hakoprosjektet mitt.
 
Etter å ha sett på bilen fra Andebu så bestemte jeg meg for at det var denne jeg ville kjøpe. Jeg hentet bilen uken etterpå. Det var en bekjent som kjørte bilen hjem, vi hadde fått tak i prøveskilter for transport mellom Høyjord og Sandefjord.

Etter et langt og spennende prosjekt med hagetraktor skal det nå bli gøy å jobbe på noe jeg får mer bruk for når jeg er ferdig med prosjektet.